News Flash:

Basescu nu ar refuza postul de premier: „Eu pot face echipa cu oricine”

1 Aprilie 2014
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
traian basescu
Traian Băsescu nu ar refuza funcţia de premier după ce i se termină mandatul la Cotroceni şi spune că poate „face echipă cu oricine”. Condiţia să îl lase să facă „ce trebuie”, în principal, depolitizarea insituţiilor care ţin de guvern. Preşedintele a făcut aceste declaraţii într-o emisiune tv, avand parte de o surpriză: s-a luat curentul chiar în momentul în care îşi prezenta planul, scrie gandul.info. "La ideea de premier, s-a luat lumina", a comentat el în glumă. Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că ar accepta funcţia de premier, nefiind destul de în vârstă încât să refuze dacă cineva l-ar ruga să pună ţara pe şine, ca şef al Guvernului, timp de un an, pe contract.

"Oricine poate spune ce vrea şi eu sunt liber să spun ce vreau. Cert este că nu sunt încă destul de în vârstă încât, dacă cineva m-ar ruga să pun ţara pe şine, nu aş face-o, un an de zile, pe contract", a spus Băsescu la B1. Întrebat cu cine se vede ar face echipă şeful statului a răspuns: cu oricine. „Eu pot face echipă cu oricine dacă mă lasă să fac ce trebuie, să pun instituţiile să facă ce trebuie. Vă asigur că poate să fie oricine preşedinte”, a spus el.

În timpul discuţiei, în studioul de televiziune a avut loc o pană de curent. După publicitate, preşedintele a comentat situaţia, în glumă: "La ideea de premier, s-a luat lumina", a spus acesta, râzând.


cotroceni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1061 (s) | 33 queries | Mysql time :0.030515 (s)