News Flash:

Basescu: Ma ingrijoreaza intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv

4 Ianuarie 2016
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment.

''Daca ma ingrijoreaza ceva este intarzierea expertizei facute la Petrosani(referitoare la incendiul de la Colectiv –n.r.). Ceva nu se leaga in ceea ce priveste intarzierea in prezentarea rezulatelor expertizei facute la Petrosani. Ceva nu este in regula. Probabil rezultatele expertizei nu duc la toate concluziile acreditate pana acum, nu neaparat la viteza de propagare a incendiului, ci la substantele care au rezultat din acest incendiu. Este o parere'', a declarat fostul presedinteTraian Basescu.

El a afirmat ca se tergiverseaza prezentarea raportului final privind incendiul din clubul Colectiv, precizand ca, personal, a mai vazut ''expertize intre doua ape''.

''Au murit 63 de oameni. Avem o expertiza care a inceput acum o luna si totusi se tergiverseaza un raport final. (...) Eu am mai vazut expertize intre doua ape. (...) Cred ca ceva nu se leaga. (...) sa nu apara expertiza dupa ce s-au facut toate probele, am fost asigurati public ca s-a facut o simulare nu chiar la dimensiuni, dar utilizand aceleasi materiale... Imi vine foarte greu sa cred ca aceasta expertiza este permis sa fie amanata'', a subliniat fostul sef de stat.

Basescu a criticat declaratia facuta de directorul Institutului de la Petrosani, potrivit caruia expertiza va fi prezentata in luna februarie.

''Am vazut chiar astazi (duminica –n.r.) o declaratie a directorului Institutului de la Petrosani, acolo sunt cei mai buni profesionisti pe care ii are Romania. Dar cand sunt 63 de morti sa spui <> .... Acolo sunt de scris 3 pagini, si eu am fost expert al Ministerului Justitiei pe probleme navale. Se scriu 10 pagini pentru descrierea procedurii, dar evenimentul va fi descris in 3. Descrierea evenimentului de la Colectiv va avea probabil 3-4 pagini'', a argumentat Basescu.

El a sustinut ca este convins ca ''expertii de la Petrosani stiu deja ce nu bate, ce nu se potriveste cu versiunea de pana acum''.

 


petrosani colectiv rezultatele expertizei incendiu traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005742 (s)