News Flash:

Informatie de ultima ora despre Iohannis. In ce tara ar putea avea case

29 Decembrie 2015
1279 Vizualizari | 0 Comentarii
iohannis cu sotia
Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, marti, un nou avertisment privind cresterea salariului minim pe economie, majorarea salariilor bugetare si adoptarea pensiilor speciale, cerandu-le politicenilor sa nu joace tara "la ruleta si la pacanele". Mai mult, Basescu a vorbit despre casele lui Klaus Iohannis de la Miami. 

Traian Basescu sustine ca majorarea salariului minim la 1.250 de lei este "o greseala".

"Romania face simultan doua operatiuni: reducere de de fiscalitate si crestere de venituri pentru populatie. Sunt ca 2 trenuri care sunt pe aceeasi linie si merg in directii contrare, iar coliziunea va fi cumplita.

Am propus suspendarea tuturor facilititatilor prevazute sa intre in vigoare la 1 ianuarie,  precum si cresterea salariului minim pe econonmie, pana la jumatatea anului, sa vedem ce se inampla. (...) 

Cert este ca primul lucru pe care trebuie sa-l faca politicieni este sa fie prudenti cand este vorba tara lor. Cu o tara nu te poti juca cum joci la poker sau cum se numesc alea la care juca dl general Stanculescu ... la pacanele. O tara nu o poti juca la pacanele sa vezi ce iese. (...)

traian basescu salariului minim poker pacanele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004873 (s)