News Flash:

Basescu, despre dosarul lui Voiculescu: L-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept

13 Ianuarie 2017
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul presedinte Traian Basescu arata ca mai multi condamnati cunoscuti mint cand afirma ca au fost condamnati si „executati” pentru faptele lor in biroul meu, sau de mine, sau pentru ca eu am ordonat condamnarea lor.

"Nicolae Popa (fost director FNI), Nicolae Dragnea (Presedinte Camera Deputatilor), Adrian Nastase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remes (fost ministru al agriculturii).

Toti acesti guralivi, sustin public ca au fost condamnati si „executati” pentru faptele lor in biroul meu, sau de mine, sau pentru ca eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciuna. Pur si simplu i-a condamnat justitia, pe drept sau pe nedrept, fara nici un fel de interventie din partea mea .
Cu siguranta, maine poimaine, bine sustinuti de niste relicve ale dezinformarii mustind de ura impotriva mea precum Abraham(l-am trecut in rezerva cind el vroia sa ramana in MI), Bolcas (nu i-am permis sa ajunga judecator la CCR), Zara (uraste voluntar) sau SRS (nu am intervenit in favoarea prietenului lui Patriciu),Hoandra (uraste voluntar), Nistorescu (uraste voluntar), vor sustine public ca pana si fratele meu a fost arestat in urma unu aranjament stabilit tot in biroul meu de la Cotroceni.

Ei toti, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, ii prostesc continuu pe romani.

PS-Aceasta postare nu contrazice cu nimic afirmatiile pe carea le-am facut legat de fabricarea selectiva a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea etc.) prin grija regizorilor Coldea si Kovesi", a scris Traian Basescu pe Facebook.

nicolae popa nicolae dragnea adrian nastase dan voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005493 (s)