News Flash:

Barbatii sunt atrasi de femeile care fac acest lucru. Te asteptai la asta?

2 Septembrie 2017
1319 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu1
Se pare ca barbatii sunt atrasi de femeile care citesc. Si, in vreme ce unii se simt intimidati de ele, altii prefera sa fie in compania lor si chiar sa formeze un cuplu cu aceasta categorie de femei. Iata care sunt motivele pentru care barbatii vor ca partenere de cuplu femei care citesc.
Barbatii sunt atrasi de femeile care fac acest lucru. Te asteptai la asta?
Motivele pentru care barbatii sunt atrasi de femeile care citesc:
1. Inteleg cand partenerii lor de cuplu vor sa faca altceva. Spre exemplu, daca ei vor fi ocupati cu alte lucruri, partenerele de cuplu isi vor petrece timpul citind. Astfel, fiecare poate face ceea ce isi doreste sau ceea ce este necesar, fara a-l deranja pe celalalt.
2. Ii pot ajuta pe ceilalti. Femeile care citesc au mai multe cunostinte decat celelalte. De aceea, le pot fi de ajutor in situatiile mai complicate si partenerilor lor, dar si altor persoane apropiate. Pot fi un model pentru alte persoane, ceea ce este un lucru foarte bun.
3. Pot purta disutii interesante cu ele. Cele care obisnuiesc sa citeasca pot purta conversatii interesante cu partenerii de cuplu. Sunt mult mai interesate de aceste lucruri decat de barfe sau altele asemenea. Este, asadar, un alt motiv pentru care barbatii prefera sa aiba in viata lor astfel de femei.
4. Asculta cand parteneru de cuplu le vorbeste. Atunci cand partenerii de cuplu le vorbesc, ele sunt atente la conversatie. De asemenea, ele vor fi capabile sa le ofere un sfat celor din viata lor. In plus, au rabdare, ceea ce este important.
5. Sunt organizate. Se pare ca persoanele care citesc mult, sunt organizate. Asa ca, desi partenerul lor de cuplu poate avea o viata mai haotica, ele pot veni in ajutor si pot face ordine in viata lui.


barbatii femeile cuplu barbatii atrasi motivele disutii interesante
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006253 (s)