News Flash:

Bal de caritate pentru copiii din Timis

21 Noiembrie 2013
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
Licitaţia de pălării pictate – “Cele sapte virtuţi” şi “Fashion & Charity-Modă şi Caritate” – alte două proiecte caritative inedite ale rotarienilor.
 
In cadrul Balului de Caritate Rotary Cetate Timişoara, de sambătă, 23 noiembrie, va avea loc un moment inedit: o licitaţie de pălării pictate de către tinerii din club, în colaborare cu Silvana Lăzărescu, absolventă a Facultăţii de Arte Plastice şi Design din Timişoara.
Charity & Friendship Ball
Membrii Rotary, alături de invitaţii lor, vor avea unica şansă de a licita 7 pălării pictate manual, cu tema  “Cele şapte virtuţi”, care în timp vor dobandi o valoare inestimabilă.
“Cele şapte virtuţi” care vor defila în cadrul balului sunt reprezentate de: dragoste, credinţă, dreptate, speranţă, inteligenţă, cumpătare şi tărie sufletească. Clubul Rotaract Cetate Timisoara va dona suma stransă din licitaţia de pălării pictate către proiectele cu tradiţie ale clubului. Beneficiarii sunt copiii care au nevoie de avant şi aripi să zboare în viaţă cu încredere şi să aibă şansa să-şi dezvolte personalitatea şi potenţialul creativ. Un alt eveniment deosebit va fi Charity&Friendship Ball, prin care membrii Rotary Cetate Timişoara vor să vină în sprijinul copiilor din judeţ.“Noi, ca un grup de servicii pentru comunitate, putem şi trebuie să ne asumăm un rol. Noi, din moment ce avem datele problemei cu care se confruntă societatea rurală, şcolile şi elevii lor, chiar de acum, trebuie să privim apa, în primul rand ca pe o investiţie socială şi abia în al doilea rand ca pe un bun de consum. Apa este sursa de viaţă a omenirii şi omenirea nu poate exista o singură zi fără apă. La fel şi elevii din zeci de şcoli din judeţul Timiş. Acesta este gandul nostru pentru astăzi, pentru maine... – Apă pentru copii! In cadrul Charity&Friendship Ball vrem să arătăm că viitorul e în mainile noastre. Apa curentă este un deziderat de neatins pentru secolul XXI ? Da! Pentru multe şcoli din judeţul Timiş”, este mesajul Rotary Cetate Timişoara, informeaza Ziuadevest.ro.
Modă şi caritate
Un alt eveniment caritativ, tot în sprijinul copiilor, va fi “Fashion & Charity -Modă şi Caritate”. Creaţiile a trei designeri romani într-o prezentare marca Rotary Cetate Timişoara, licitate în scopuri caritabile, în beneficiul copiilor din judeţul Timiş. Silvia Terziu a absolvit Universitatea Internaţională de Fashion ESMOD – Paris. A fost primul designer roman care a expus la Muzeul Poştei din Paris.
Designerul Mirela Stelea s-a remarcat atat în Romania, cat şi peste hotare, prin colecţii de cocktail, Red Carpet, Cruise, salopete, Little Black Dress şi Pret-a-porter de lux, adresate unui public exclusivist. Deţinătoare a Trofeului de Excelenţă pentru cel mai bun debut în modă 2011 şi a Premiului Special pentru ascesiune în lumea modei, la Celebrity Awards, Mirela Stelea este singurul designer roman care a participat la Dubai Fashion Week, Dubai Bride Show şi Tuilleries Showroom Paris. Colecţia ei, Loose, a reprezentat subiect de articol în Vogue Italia şi în presa din Emiratele Arabe Unite. Rozalia Bot, designerul brandului ROSA, a urmat cursurile Facultăţii de Arte Vizuale, specializarea Design vestimentar, din cadrul Universităţii din Oradea. Pentru informaţii despre evenimente sau dacă v-aţi hotărat deja să daţi curs invitaţiei, vă rugăm să o contactaţi pe Andreea Lutz – trezorier al clubului, tel: 0730.132.732 sau email: andreealutz•lutz-associates.com sau pe Mariana Has – secretar, tel: 0744.757.567 sau  Mariana.Has•alcatel-lucent.com. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007247 (s)