News Flash:

Autorul tentativei de asasinat de la Timisoara este inca liber

20 Ianuarie 2017
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
foc de arma 1
Politia Timis face cercetari pentru identificarea autorului unui atac armat care a avut loc miercuri seara, in Timisoara, asupra unui nepot al omului de afaceri Zaher Iskandarani, un sirian de 40 de ani, Jamil Fatid, care a fost ranit la brat, in prezent acesta fiind in afara oricarui pericol. 
''Se continua cercetarile, sub directa coordonare a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, in dosarul penal deschis sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor, pentru a se stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs incidentul si pentru identificarea autorului'', au declarat joi, pentru AGERPRES, surse judiciare. 
Potrivit acestora, barbatul de 40 de ani se afla in autoturism, in fata unei sali de sport de pe Calea Torontalului din Timisoara, iar la un moment dat, ''persoane necunoscute au executat focuri de arma in directia barbatului''. Doua gloante au trecut prin portiera si unul prin geamul de la portiera, acesta atingandu-l la nivelul bratului stang. 
''Acum, barbatul este internat intr-o unitate spitaliceasca, este in afara oricarui pericol, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala (la brat, n.r.). Masina a fost indisponibilizata, este in curtea Politiei Timis pentru cercetari, se fac expertize'', a adaugat sursa citata. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006326 (s)