News Flash:

Autobuz electric in teste la Timisoara

7 Octombrie 2015
1514 Vizualizari | 1 Comentarii
autobuz electric
Regia Autonoma de Transport Timisoara a pus in circulatie in aceste zile un autobuz electric, primit de la o firma privata pentru a-l testa. Autoritatile locale asteapta sa vada reactiile timisorenilor dupa ce vor calatori cu acest mijloc de transport. RATT a mai testat astfel de vehicule in urma cu 2 ani, scrie tion.ro.
Reprezentantii RATT i-au invitat pe timisoreni sa se plimbe cu autobuzul electric pana la jumatatea lunii si sa le impartaseasca apoi impresiile lor.
„In perioada 01-15 octombrie 2015, Timisoara va avea din nou autobuz electric, RATT primind spre testare un astfel de vehicul marca SOR produs in Cehia. Capacitatea autobuzului electric este de 85 de persoane, acesta circuland prin rotatie pe toate liniile de autobuz din oras. RATT va invita sa calatoriti si sa ne dati un feedback cu parerea dumneavoastra despre acest tip de autobuz folosind formularul de petitie de pe site-ul nostru, www.ratt.ro sau pe adresa de e-mail relatii.publice•ratt.ro”, anunta RATT.
Regia locala de transport din Timisoara a mai primit spre testare doua autobuze electrice in toamna anului 2013, in baza unui protocol incheiat de primarie cu o firma privata. Atunci, timisorenii au putut calatori timp de o luna cu un autobuz electric chinezesc, produs de BYD, iar un alt vehicul cu motor electric a fost lasat cateva zile, tot pentru teste, la RATT.
„Autobuzul are nevoie de o perioada de incarcare completa de sase ore sau o incarcare rapida de trei ore. Are cea mai mare autonomie existenta in piata – 250 de kilometri pe incarcare, in conditii de trafic urban. Nu va fi nevoie sa fie incarcat pe timpul traseelor, pe timp de zi, ci peste noapte. Timisoara este primul oras din Romania in care se testeaza un autobuz cu nivelul acesta de tehnologie”, afirmau atunci reprezentantii companiei care a oferit spre testare autobuzele electrice.

reprezentantii ratt timisoara anunta ratt ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006223 (s)