News Flash:

VIDEO SOCANT cu momentul impactului! Un motociclist a intrat cu viteza in plin intr-o cireada de vaci, in Timis

6 Octombrie 2015
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
vaci moto
Secvente dramatice pe un drum din Timis: un motociclist a intrat in plin intr-o cireada de vaci.
Animalele erau aduse de la pascut de vacar, care a incercat sa traverseze soseaua cu ele, fara sa se asigure. In urma impactului motociclistul, care circula cu viteza, s-a ales cu rani grave, iar una dintre vaci a murit. 
In imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede cum turma de vaci intra in intersectie de pe un drum secundar. Pe drumul judetean, motociclistul de 22 de ani se apropie fara sa incetineasca si loveste in plin cireada. In urma impactului, motocicleta este azvarlita la cativa metri distanta, in timp ce tanarul si doua vaci raman la pamant. Barbatul este prins intre cele doua animale care aproape ca l-au strivit. Cand au auzit zgomotele puternice, mai multi localnici au sarit sa il ajute. 
Localnic: "Deodata am auzit o bubuitura si cand am iesit, el era sub vaca, omul a venit cu vacile de la vacar, de acolo si vacile trec pe aici. "
Vacile care traversau strada fac parte din cireada satului. In acel moment, erau conduse la fiecare proprietar acasa de un tanar in varsta de 21 de ani. Cele doua animale lovite apartin aceluiasi proprietar, scrie stirileprotv.ro.
Zoltan Kovacs proprietarul vacilor lovite: Baiatul ala o trecut cu vacile soseaua, ala o venit cu viteza mare. La un moment dat vacile sunt pe sosea. El vine si da direct in ele
Reporter: In fiecare zi trec vacile strada pe acolo?
Propietarul vacilor lovite: Pai da, ca le aduce in turma pe strada a doua si de acolo se impart.
Localnicii spun ca deseori pe acest drum se circula cu viteza, iar vacile fac parte din... peisaj. Ele sunt conduse dimineata la pasune, apoi se intorc seara. Legea nu le permite proprietarilor sa traverseze cu animalele pe drumuri nationale sau judetene dar, spun oamenii, nu au cum sa treaca prin alta parte. 
Politistii au deschis un dosar penal de vatamare corporala si il cerceteaza atat pe motociclist, care avea viteza, cat si pe cel care insotea animalele, pentru ca nu s-ar fi asigurat atunci cand a manat cireada pe un drum judetean.

Galerie Video


zoltan kovacs
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008052 (s)