News Flash:

Au vrut sa faca sex in trei, dar s-a ajuns la viol! Trei tineri din Timisoara au fost retinuti pentru viol si complicitate la viol

4 August 2015
1340 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora
Trei tineri cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de viol si complicitate la viol, dupa ce o tanara de 18 ani a reclamat la Politie ca a fost violata.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Timis a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca o tanara de 18 ani a anuntat Politia ca a fost violata.
”O tanara de 18 ani a anuntat ca, in noaptea de 2 spre 3 august, se afla pe un teren viran din Timisoara insotita de alti patru tineri, cu scopul de a intretine relatii sexuale cu doi dintre acestia, lucru care s-a si intamplat. Un al treilea a venit la un moment dat sa intretina relatii sexuale cu ea, insa fata nu a fost de acord, astfel ca actul sexual s-a intamplat fara acordul ei”, a declarat Ancuta Morariu.
Potrivit sursei citate, politistii au intocmit dosar penal fata de cel de-al treilea tanar pentru viol, iar fata de ceilalti doi pentru complicitate la viol.
Acestia au fost retinuti pentru 24 de ore si introdusi in arestul IPJ Timis, urmand ca in cursul zilei de marti sa fie prezentati in fata magistratilor cu propuneri legale.
Cei trei baieti au varste cuprinse intre 18 si 19 ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011311 (s)