News Flash:

Au scapat ca prin minune dupa ce caruta in care se aflau a fost lovita de doua microbuze

2 Februarie 2015
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Noroc incredibil pentru trei persoane care se aflau, duminica seara, intr-o caruta nesemnalizata ce a intrat pe DN 6. Ele au scapat cu viata dupa ce atelajul a fost lovit de doua microbuze, in apropiere de Sannicolau Mare.
Din primele cercetari efectuate de politistii chemati la fata locului, accidentul s-a produs dupa ce caruta in care se aflau cele trei persoane, si care nu era semnalizata, a intrat pe DN 6 de pe un camp din apropiere de Sannicolau Mare. Carutasul nu s-a asigurat si a fost lovit initial de un microbuz care venea dinspre Timisoara si, cateva momente mai tarziu, de un alt microbuz ce venea din sens opus.
In urma impactului, doar unul dintre cei aflati in caruta, un barbat de 36 de ani, a fost ranit si transportat la spital, scrie tion.ro. Norocul a facut ca in cele doua microbuze sa nu se afle decat soferii, care au scapat nevatamati. Politistii i-au testat pe toti cei implicati in accident cu aparatul etilotest, care a indicat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.
Oamenii legii au inceput acum o ancheta si incearca sa afle cu exactitate conditiile in care s-a petrecut accidentul.

noroc incredibil sannicolau mare dn 6 oamenii legii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006757 (s)