News Flash:

VREMEA va fi rece. Ce temperaturi vor fi vineri in tara si in Bucuresti

12 Decembrie 2013
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
În cea mai mare parte a teritoriului, valorile termice vor fi în jurul celor normale ale perioadei, iar la deal şi la munte se vor situa chiar peste mediile climatologice, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. În schimb în nord-vest şi centru local vremea va fi rece, cu temperaturi negative chiar şi ziua. Cerul va avea înnorări temporare în estul şi sud-estul ţării, însă doar pe arii restrânse în Dobrogea vor mai fi precipitaţii slabe, mixte, cu precădere la începutul zilei. În zonele joase de relief din vest, nord-vest şi centru va fi nebulozitate stratiformă şi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5...-4 grade în estul Transilvaniei şi 6...7 grade în Subcarpaţii Moldovei şi în Dealurile Crişanei; minimele termice se vor încadra între -8 şi 1 grad, mai coborâte în depresiuni, spre -12 grade.

LA BUCUREŞTI

Regimul termic se va încadra în limite normale pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în orele dimineţii. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -5...-3 grade.

LA MUNTE

Temperatura aerului va creşte uşor, în special la valorile diurne, care se vor situa uşor peste mediile climatologice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpaţii Orientali. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe creste. Pe văi şi în depresiuni noaptea se vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu chiciură. Mediafax.ro 


la munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006846 (s)