News Flash:

ATENTIE! DORMI cu SUTIEN? Iata ce boala grava risti

13 Februarie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
sutien
Riscul de cancer la san este mai crescut in cazul femeilor care poarta sutien. Doi medici antropologi americani au aratat ca exista dovezi clare ale legaturii intre sutien si cancerul mamar. Sydney Ross Singer si Soma Grismaijer, doi medici americani, autori ai unei carti controversate, au intervievat pentru studiul lor peste 4.000 de femei din cinci orase mari americane.

Jumatate dintre ele au fost diagnosticate cu cancer la san. Cei doi medici sustin ca 75% dintre bolnave obisnuiau sa doarma cu sutienele pe ele. In plus, una din 7 femei care purtau sutien mai mult de 12 ore pe zi avea cancer la san.

Concluzii asemanatoare au aparut si intr-un studiu publicat in 1991 in Jurnalul European al Cancerului. Potrivit acestuia, femeile care nu purtau sutien au avut un factor de risc de cancer la san la jumatate fata de celelalte.

Mai mult decat atat, cercetatorii japonezi au demonstrat ca sutienele pot micsora cu pana la 60% nivelul de melatonina, un hormon important, cu rol complex in organism si proprietati anticancerigene.

poarta sutien
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004773 (s)