News Flash:

Ai litera “M” in palma? Iata ce semnifica!!

25 Septembrie 2017
1670 Vizualizari | 0 Comentarii
palma
Ai litera “M” in palma? Iata ce semnifica!!
Chiromantia este o metoda veche de prezicere a viitorului si de interpretare a personalitatii unei persoane pornind de la tiparul liniilor si pliurilor palmelor. Este o arta ce dataza de foarte mult timp si care a aparut pentru prima oara in India, mai exact in astrologia hindusilor, insa este mentionata scris pentru prima oara in cartea chinezeasca „I Ching”.
Uneori, aceste linii pot forma chiar cifre si litere. Printre aceste litere se intalneste si litera M, a carei semnificatie a fost investigata de numerosi ocultisti.
Se pare ca daca aveti aceasta litera in palma sunteti mai speciali decat restul oamenilor.
Litera „M” apare atunci cand liniile majore ale palmei cunoscute ca liniile inimii, capului si vietii sunt toate trei aliniate.
Daca aveti un „M” in palma, puteti incepe sa va bucurati! Forma “M” este vazuta ca o binecuvantare, noroc si este deseori perceputa ca un semn al succesului in cariera intrucat persoanele cu un “M” in palma sunt extreme de auto-motivate si nemaipomenit de disciplinate.
Ambitia lor nu are limita si atunci cand isi doresc ceva, absolut nimic nu ii poate opri. Asadar, despre persoanele cu semnul „M” in palma se spune ca au foarte mult noroc in cariera, au o judecata impecabila si se pricep foarte bine la oameni, depistand imediat minciunile si inselatoriile. Daca cineva incearca sa ii pacaleasca intr-un fel sau altul, vor da cu siguranta gres.
Totodata, oamenii care au litera M in palma sunt ambittiosi. Sunt cei care au puterea de a face schimbari in viata lor si iau in calcul toate oportunitatile pe care viata le ofera.
Femeile care poarta conturul literei M in palma au o intuitie mai puternica decat barbatii, chiar si decat aceia care detin si ei acest semn. Persoanele care au litera M in palma sunt cele care au o buna intuitie, sunt parteneri si co-lucratori excelenti pentru orice tip de afacere.
Daca ai in jurul tau prieteni care au litera M in palma, atunci ai grija cu ei. In cazul in care partenerul tau are litera M in palma lui, atunci trebuie sa stii ca ai iubitul perfect. Are intentii serioase, nu se joaca cu tine, nu spune minciuni si nici nu te va insela. In plus, este tipul de partener pe care orice femeie ar vrea sa-l aiba. Aceste persoane sunt inzestrate cu puterea de a gestiona si a traversa orice obstacole ivite in viata, si stiu cum sa exploateze la maximum resursele si oportunitatile care li se ofera.
Litera „M” conturata in palma semnifica si:
Abilitati de conducator.
Noroc
Oportunitati excelente.
Potrivit traditiei populare, acest semn este caracteristic profetilor.
Asadar, daca porti acest semn in palma, esti cu adevarat o persoana speciala!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007860 (s)