News Flash:

O blonda celebra la noi face dezvaluiri incendiare! "Am facut-o si cu zece..."

7 Aprilie 2017
1429 Vizualizari | 0 Comentarii
Amy Schumer
Intr-un interviu recent, Amy Schumer (35 de ani) a povestit despre cum si-a pierdut virginitatea, la 17 ani, si care nu a fost deloc o experienta de vis.
“Prima mea experienta sexuala nu a fost una frumoasa. Nu m-am gandit la asta pana cand am recitit jurnalul meu”, spune Amy. “Cand s-a intamplat, am scris despre asta a fost ca o chestie banala. Scriam ceva de genul: … si atunci m-am uitat in jos si am vazut ca a intrat in mine. El tot spunea ca ii pare asa de rau si ca nu ii vine sa creada ca a facut asta”.
De asemenea, actrita de comedie – celebra pentru glumele sale sexuale din show-urile de stand-up – a mai povestit si cum, in timpul facultatii la Towson University din Maryland, si-a dezvoltat sexualitatea si s-a culcat cu numerosi barbati, dar asta nu a facut-o sa se simta mai bine sau mai puternica. Oarecum normal, caci nu de-acolo provine puterea personala, dar revenind. “Am decis ca o sa mi-o trag fara sa-mi pese. In ultimul an, am ajuns de la a fi facut sex cu doi tipi la zece. A fost o perioada naspa. Nu mi-au placut tipii aia, dar voiam sa ma placa”.

amy schumer virginitatea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006089 (s)