News Flash:

Andreea Berecleanu dezvaluie MOTIVUL DIVORTULUI de Andrei Zaharescu

24 Aprilie 2014
5765 Vizualizari | 1 Comentarii
andreeaq berecleanu

Frumoasa prezentatoare Andreea Berecleanu a dezvăluit într-un interviu pentru numărul din mai al revistei "Unica" motivul care a dus la divorţul de Andrei Zaharescu: funcţia publică pe care acesta a ocupat-o în Guvern le-a distrus relaţia. Şi asta pentru că soţul ei nu mai acorda aceeaşi atenţie ei şi celor doi copii, Eva (12 ani) şi Petru (9 ani), un principiu după care familia lor funcţionase într-o armonie perfectă până atunci.

O dată produsă fisura, Andreea şi Andrei nu au mai putut merge înainte în căsnicie, motiv pentru care au decis, discret şi în deplin acord, să se separe, scrie Libertatea.ro.

 "Chiar am crezut că mi-am făcut norocul cu mâna mea, am dorit să fiu o soţie şi o mamă tânără şi nu am pus nimic înaintea familiei. Şi a liniştii familiei. Cam despre asta e vorba. Atunci când calmul cafelei de dimineaţă s-a risipit, am pus o mie de întrebări, dar nu am primit multe răspunsuri (...) Când Andrei a acceptat funcţia în Guvern, lumea lui şi toate valorile comune s-au întors cu susul în jos. I-am atras atenţia cu îngrijorare, dar nu s-a mai putut întoarce din drum. Când s-a trezit şi a descoperit cu disperare ce pierduse era târziu. Sper să nu treacă toate familiile de politicieni sau ale celor angrenaţi în funcţii publice prin aşa ceva. Nu merită preţul. Am citit de curând un interviu pentru Paris Match al fostei partenere a lui Francois Hollande. Valerie spunea, clar şi răspicat, că a ajuns la despărţirea dureroasă şi la trădare doar pentru că Hollande este preşedinte. Păstrând proporţiile, eu cred că un bărbat are menirea de a rămâne responsabil pentru familia lui, indiferent de tentaţiile care ispitesc orgolii", a dezvăluit Andreea Berecleanu într-un interviu pentru cel mai nou număr al revistei Unica.

andreea berecleanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

vfd  | #1323
da' berbecutza te-ai mai dovedit atunci,andreea.
Adauga comentariu

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0823 (s) | 22 queries | Mysql time :0.024095 (s)