News Flash:

Ce se fura, mai nou, in Timisoara

25 Aprilie 2014
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Atenție, se fură bicicletele din scara blocurilor! Oamenii legii atrag atenția timișorenilor să aibă grijă unde își lasă bicicletele peste noapte. Acestea devin țintă sigură pentru hoții de biciclete.
Un astfel de caz a fost depistat de politiști. In noaptea de 22/23 aprilie, o patrulă mixtă de ordine publică au prins patru tineri care au furat mai multe biciclete din scara unui bloc.
Furtul s-a petrecut în Calea Șagului din Timișoara, într-o scară de bloc de pe Splaiul Dinu Lipatti. Cei patru, cu varste între 16 și 19 ani au reușit să intre și apoi să plece cu patru biciclete sustrase.
„La vederea patrulei, au devenit agitaţi încercand să se strecoare între blocurile din apropiere. Avand în vedere comportamentul suspect al celor 4 biciclişti, s-a procedat la interceptarea acestora. Imediat după interceptare şi după verificările efectuate la faţa locului, cei patru au recunoscut faptul că au sustras bicicletele din casa scării imobilului cu nr. 2 de pe str. LIPATTI din mun. Timişoara. Tot cu această ocazie, asupra unuia din biciclişti, s-a găsit un rucsac în interiorul căruia s-a găsit un patent, o foarfecă de tăiat tabla şi un baston telescopic. In cele din urmă, persoanele în cauză au recunoscut că s-au folosit de uneltele mai sus amintite pentru forţarea uşii de intrare în imobil şi pentru a tăia lanţurile cu care erau legate bicicletele. In continuare s-a procedat la identificarea proprietarilor celor 4 biciclete şi după ce au fost recunoscute de proprietari, acestea le-au fost restituite pe bază de dovadă”, spune plt. Bocancă Nicolae, purtător de cuvant al Grupării de Jandarmerie Mobilă Timișoara, scrie Pentrutimisoara.ro.

oamenii legii dinu lipatti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1086 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039398 (s)