News Flash:

Arest la domiciliu pentru omul de afaceri timisorean Iosif Armas

8 Iunie 2016
964 Vizualizari | 0 Comentarii
iosif armas
Omul de afaceri Iosif Armas a scapat de arestul preventiv si a intrat in arest la domiciliu, in Bucuresti, dupa ce Curtea de Apel Timisoara (CAT) a admis, luni, contestatia inculpatului. 
'CAT admite contestatiile formulate de inculpatii Armas Iosif, Raiescu Filip, Adamescu Gavril, Costea Valentin, Mihu (fosta Borza) Monica Angela si Oprea Victorita impotriva Incheierii penale din 1 iunie 2016, pronuntate de Tribunalul Caras-Severin. Desfiinteaza Incheierea penala contestata si, rejudecand, respinge propunerea formulata de DIICOT Caras-Severin privind prelungirea masurii arestarii preventive a inculpatilor (amintiti, n.r.) si inlocuieste masura arestarii preventive luate fata de inculpati cu arestul la domiciliu, pana in data de 5 iulie 2016 inclusiv', arata Solutia Camerei de consiliu a CAT, pronuntata luni. 
Decizia este definitiva, iar masura arestului la domiciliu va fi verificata dupa 30 de zile. 
Armas este cercetat in dosarul in care este acuzat de delapidare si bancruta frauduloasa privind devalizarea complexului Baile Herculane, cu un prejudiciu estimat la 30 de milioane de euro. 
Potrivit procurorilor DIICOT, suspectii Armas Iosif, presedinte al Consiliului de Administratie al S.C. Hercules S.A. Baile Herculane, actionar si administrator special al S.C. Argirom International S.A. Bucuresti, care detinea peste 60% din actiunile S.C. Hercules, Raiescu Filip, director general al S.C. Hercules S.A., si Adamescu Gavril, director economic al aceleiasi societati, au constituit un grup infractional organizat, la care au aderat ulterior si alte persoane. Acest grup avea drept scop scoaterea activelor/bunurilor S.C. Hercules S.A. din patrimoniul societatii si, totodata, insusirea pentru membrii grupului a sumelor de bani obtinute din valorificarea acestor active. 
In acelasi dosar sunt cercetati si doi dintre lichidatorii societatii, dar si functionari publici din cadrul Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale. 
De asemenea, in cauza este cercetat sub control judiciar si fostul manager al S.C. Hercules S.A., Ilie Iova, fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin. AGERPRES 

iosif armas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0903 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026714 (s)