News Flash:

Burse de excelenta pentru 18 elevi si studenti din judetul Caras-Severin

8 Iunie 2016
989 Vizualizari | 0 Comentarii
burse elevi
Un numar de 18 elevi si studenti au primit luni seara, la Resita, burse de excelenta, in cadrul unui proiect ce sustine performanta in activitatea desfasurata de tinerii din judet. 
"La Resita s-a desfasurat cea de-a doua etapa a proiectului 'Rotary Sustine Performanta', in cadrul caruia au fost acordate 18 burse de excelenta, unui numar de 14 elevi si patru studenti din municipiu cu rezultate deosebite la invatatura. Este cea de-a X-a editie a burselor, prin care celor mai buni elevi li se acorda cate 500 lei in fiecare semestru, adica o mie de lei pe anul scolar. Acestor burse li se adauga inca una, oferita unui elev de la Liceul de Arte Sabin Pauta din Resita, de catre roman plecat in Germania cu multi ani in urma, Alexandru Ritiu, care ni s-a alaturat acestui demers", a declarat Virgiliu Oprisa, presedintele clubului. 
In cadrul aceluiasi eveniment, a fost inmanat un cec in valoare de 20.000 de lei, Fundatiei Irina, pentru proiectul Clinica Nera, bani adunati cu ocazia spectacolului folcloric "Daruim Speranta de la An la An, cu Cantecul si Jocul Nostru Banatean", organizat in luna aprilie. 
Respectiva clinica este prima unitate de recuperare oncologica din Romania care va include si un centru de cercetari. Clinica se va ingriji de tratamentul bolnavilor de cancer in stadii initiale - aflarea vestii, debutul bolii, depistarea precoce. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006477 (s)