News Flash:

Aproape 300 de persoane au participat la un sondaj al Primariei Deva privind noaptea de Revelion

21 Octombrie 2016
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria deva1
Aproape 300 de persoane au participat la un sondaj de opinie initiat de Primaria Deva pentru a afla preferintele locuitorilor municipiului in ceea ce priveste artistii pe care ar dori sa-i vada evoluand pe scena din centrul orasului in noaptea de Revelion, au informat vineri autoritatile locale. 
Sondajul a fost organizat pe pagina de internet a Primariei Deva, iar dupa centralizarea rezultatelor s-a constatat ca peste 80% dintre respondenti au afirmat ca prefera muzica pop si folk in noaptea dintre ani. Pe lista preferintelor sunt inscrise 85 de trupe si artisti din tara din strainatate, primele locuri fiind ocupate de Andra, Carla's Dreams, Urma si Delia. 
"Primaria Deva va face demersurile pentru ca, in limita bugetului si a disponibilitatii artistilor, sa invite la eveniment vedetele care se afla in topul preferintelor devenilor", a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Mona Voinescu. 
Sondajul de opinie intitulat "Cu ce artisti doriti sa petreceti noaptea de Revelion?" s-a desfasurat in perioada 10-19 octombrie 2016. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005260 (s)