News Flash:

Aparatura performanta la Spitalul Municipal Timisoara

13 Februarie 2015
1415 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Municipal Timisoara
Spitalul Municipal din Timisoara a fost dotat cu doua aparate de inalta performanta. Cele doua aparate de anestezie au fost achizitionate de Primaria Timisoara si au costat aproximativ 100.000 de euro.
Aparatele au fost instalate in Clinica de Chirurgie Toracica si la Clinica de Chirurgie Oncologica din cadrul Spitalului Municipal Timisoara.
„In jur de 100.000 de euro au costat cele doua aparate, din bugetul primariei, aparate de ultrainalta performanta. Sunt destinate unor operatii complexe, nu toate tipurile de chirurgie necesita o astfel de anestezie. Sunt aparate care sunt destinate interventiei chirurgicale complexe, in sectiile unde se desfasoara o chirurgie dificila, de regula chirurgia oncologica”, spune doctorul Octavian Mazilu, managerul Spitalului Municipal Timisoara.
Majoritatea interventiilor chirurgicale se fac cu anestezie generala. Aparatul permite monitorizarea unui numar mare de parametri ai pacientilor, lucru benefic pentru acestia, mai ales in cazul unor interventii lungi si laborioase.
„In sectiile unde se practica o chirurgie grea, de lunga durata, aparatele sunt absolut necesare, spre exemplu la chirurgia toracica. Chirurgia toracica avea un aparat de acest gen si venise vremea inlocuirii lui. La Spitalul Municipal de Urgenta Timisoara, pacientii sunt "pe maini bune"!”, a precizat Mazilu pentru tion.ro.

primaria timisoara municipal timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006334 (s)