News Flash:

Indicii ca iubitul tau te va insela

7 Martie 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
inselata
Fericiti pana la adanci batraneti! Cu acest gand pornesc toate cuplurile proaspat casatorite. Insa iubirea de la inceput si increderea nu garanteaza fidelitatea pe tot parcursul casniciei.
 
Exista anumite indicii de care poti tine cont pentru a afla daca sotul/sotia te va insela, indicii echivalente cu factori de risc ascunsi!
 
1. Cu cat un barbat este mai dependent financiar de sotia lui, cu atat prezinta mai multe riscuri sa o insele. In cazul femei, se intampla exact invers: riscul de a insela este mic daca ea depinde de el financiar. Insa nici un raport prea mare in favoarea barbatului nu este in regula. Barbatii care castiga mult mai multi bani decat sotiile lor sunt la randul lor predispusi la inselat. Din acest motiv, de regula, este recomandat ca veniturile sa fie cat de cat asemanatoare intre soti.
 
2. Numarul de parteneri sexuali pe care i-a avut o femeie inainte de casnicie poate indica riscul de infidelitate. Cu fiecare partener sexual in plus, riscul de a calca stramb creste, in cazul femeilor, cu 7%. Totodata, femeile care obisnuiesc sa conduca relatia, care “taie si spanzura”, sunt mai predispuse sa calce stramb in alte asternuturi.
 
3. Nivelul de educatie influenteaza puternic riscul infidelitatii in cuplu. Cu fie an de educatie in plus comparativ cu sotul, riscul ca femeia sa insele creste cu 10%. Reprezentantele sexului frumos sunt tentate sa-si insele sotii cu barbati mai educati si mai inteligenti decat ei.
 
4. Femeile nemultumite de relatie prezinta de doua ori mai multe riscuri sa insele, iar cele care simt ca sunt incompatibile sexual cu sotii lor prezinta de trei ori mai multe riscuri.
 
5. Femeile sunt predispuse sa insele mai mult atunci cand se casatoresc de tinere, in timp ce riscul ca barbatul sa insele creste odata cu inaintarea sa in varsta, cand se orienteaza sexual catre femei mai tinere.
 
6. Barbatii cu voci mai masculine si femeile cu voci mai feminine sunt mai predispusi la inselat. Puterea si increderea in fortele proprii este un bun “fundament” pentru a-ti justifica actele de infidelitate, scrie lyla.ro.
 
7. Ca perioada de timp, infidelitatea apare deseori dupa primii sapte ani de casnicie, iar in 50% din cazuri amantul sau amanta este un coleg sau o colega de munca.
 
8. Unele persoane insala, pur si simplu, pentru ca sunt stresate.
 
9. 75% din casniciile in care barbatul insala supravietuiesc, sotii ramanand impreuna, in timp ce atunci cand femeia insala sansele de continuare a relatiei sunt de 65%.
 
10. In randul oamenilor care insala, 56% din barbati si 34% din femei isi descriu casnicia drept “fericita” sau “foarte fericita”.

fericiti insela
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006263 (s)