News Flash:

Anuntul CNAIR pentru soferi: Utilizatorii portalului erovinieta.ro vor primi pe e-mail alerte de expirare a rovinietei

11 Mai 2018
988 Vizualizari | 0 Comentarii
download 1

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta vineri, intr-un comunicat, ca ofera posibilitatea de primire a unei notificari prin e-mail cu doua zile inainte de expirarea valabilitatii rovinietei achizitionata prin intermediul portalului erovinieta.ro.
„Urmare a recomandarilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul caruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta si peajul, CNAIR a implementat o noua facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificari prin e-mail cu doua zile inainte de expirarea valabilitatii rovinietei achizitionata prin intermediul acestui portal”, se arata in comunicat.

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizata la crearea contului de acces in portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egala cu 30 zile.

„Precizam ca pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, aceasta facilitate trebuie activata din sectiunea Profil, prin bifarea casutei corespunzatoare”, se mai arata in comunicat.
Potrivit CNAIR, cei care doresc sa devina utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de notificare, trebuie sa bifeze casuta corespunzatoare din sectiunea de creare a contului.


cnair
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007851 (s)