News Flash:

ANUNT DEVASTATOR facut de Brigitte Nastase

15 August 2017
1943 Vizualizari | 0 Comentarii
briggita
Dupa ce a anuntat anterior ca divorteaza de Ilie, ulterior cei doi impacandu-se, Brigitte Nastase a transmis, pe Facebook, un mesaj devastator pentru fostul mare tenismen.

"Astazi a murit... si ultimul strop din ce am iubit", a scris Brigitte Nastase pe Facebook.

Brigitte si Ilie Nastase au trecut, in ultima vreme, printr-un sir lung de despartiri si impacari. Ilie Nastase ii transmisese, recent, lui Brigitte ca nu doreste sa o piarda.

"Chiar nu vreau sa te pierd!", ii transmitea la inceputul lunii Ilie lui Brigitte pe Instagram, publicand o fotografie cu ei doi pe litoral. Fostul mare tenismen alatura textului si un emoticon de dragoste.

Pe 12 iulie Brigitte Nastase anunta ca divorteaza de Ilie Nastase. "Astazi, 12 iulie, anunt oficial divortul de Ilie. Nu pentru ca m-a inselat. Pentru ca m-am saturat de nesimtirile fostei sotii. De faptul ca non-stop isi foloseste copiii sa ii ceara lui Ilie tot felul de lucruri, de aceasta data o masina noua. I-am dat un Mini Cooper, cu 30.000 km la bord, si a facut un scandal monstru. Vreau sa intelegeti faptul ca anul trecut sotul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar in fiecare an peste 300.000 €, in conditiile in care eu imi rupeam spatele cu bitum si tot felul de lucrari de santier pentru cativa banuti. Eu nu am primit NICIODATA de la Ilie vreo masina", scria atunci Brigitte pe Facebook.

sursa: cancan.ro

brigitte nastase divorteaza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004786 (s)