News Flash:

Anunt de ULTIMA ORA facut de ministrul Muncii. Ce spune Olguta Vasilescu despre salariul si pensia minima

30 Ianuarie 2018
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit

Salariile bugetarilor cresc, pensia minima ajunge la 1775 de lei pana in 2020, salariul minim creste cu 100 de lei pe an. Azi le-am aflat reconfirmate pe toate, sunt cateva dintre masurile din programul de guvernare sustinute in comisii de ministrul Muncii si de noul ministru al Finantelor, titreaza Antena 3. Eugen Teodorovici a anuntat ca asteapta sa vada noua lege a pensiilor pentru a-si da seama de cati bani va fi nevoie  pentru majorari. 

"Vizavi de legea 153, ca vor scadea de la 1 ianuarie salariile medicilor, exclus. Exclus! Prin legea salarizarii cresc salariile. De altfel, uitati-va cu atentie la ordonanta de urgenta pe acre noi am dat-o pentru modificarea legii salarizarii si veti vedea acolo ca s-au pastrat toate sporurile", a spus Lia Olguta Vasilescu.  

Din cand in cand, pe Facebook, circula o fotografie cu Lia Olguta Vasilescu, scopul fiind unul singur: sa o discrediteze.

Este vorba despre o imagine cu politiciana imbracata intr-o rochie speciala, de domnita. Cel mai probabil, oamenii care o distribuie pe Facebook vor sa arate ce poarta ministrul la vreo nunta. In realitate, poza a fost facuta in 2013, la un eveniment special - de "Zilele Mihai Viteazul", la Craiova, unde are loc cel mai mare carnaval medieval in aer liber.

Rochia pe care o poarta Lia Olguta Vasilescu este de domnita. Politiciana a fost cea care a adus toate lamuririle.

"In fiecare an, de "Zilele Mihai Viteazul", la Craiova, are loc cel mai mare carnaval medieval in aer liber. Postez aceste fotografii pentru criticii rochiei de domnita, din anul 2013, care isi inchipuiau ca sunt la vreo nunta... Sau stiau si doar faceau pe prostii...", a fost mesajul Liei Olguta Vasilescu. Ministrul a publicat mai multe fotografii, pe Facebook, de la evenimentul cu pricina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004567 (s)