News Flash:

Cat costa sarbatorile de iarna la Timisoara?

12 Decembrie 2013
1421 Vizualizari | 0 Comentarii
Timp de o lună, Primăria Timişoara organizează o serie de evenimente festive. Festivităţile de 1 Decembrie, Targul de Crăciun (cu toate manifestările aferente), Revelionul pensionarilor şi Revelionul din Piaţa Victoriei scot nu mai puţin de 500.000 de lei din bugetul municipalităţii, conform declaraţiilor viceprimarului Dan Diaconu, informeaza Ziuadevest.ro.
In curand va fi anunţat şi programul de Revelion în centrul Timişoarei. In prima parte a serii de 31 decembrie, pe scena din faţa Operei vor urca doar artişti timişoreni. După focurile de artificii de la miezul nopţii, atmosfera va fi întreţinute de „două nume din zona muzicii electronice”.
Patinoarul - prea scump anul acesta
In această iarnă, Primăria Timişoara nu mai amenajează patinoar. Costul unui asemenea proiect s-ar ridica la aproape 60.000, mai bine de jumătate din suma totală alocată de municipalitate pentru manifestările lunii decembrie. Amatorii se gheaţă se vor mulţumi cu patinoarul privat existent în Timişoara. In anii următori, după ce se vor fi rezolvat chestiunile considerate prioritare pentru oraş, „vom ajunge să ne permitem şi astfel de lucruri strălucitoare”.
„Pentru patinoar am discutat cu trei firme. Au fost discuţii despre două tipuri de patinoare. Sumele la care s-a ajuns, chiar prin negociere, pentru închirierea exclusivă de către primărie a unui astfel de serviciu au fost mult prea mari pentru bugetul existent. Undeva la 60.000 de euro, la care s-ar fi adăugat cheltuielile pentru curnet şi întreţinerea”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

dan diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006701 (s)