News Flash:

ANL va construi in Satu Mare 20 de locuinte pentru medici

17 Noiembrie 2013
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) va construi, începând de anul viitor, 20 de locuinţe pentru medici în municipiul Satu Mare, scopul fiind de atragere a specialiştilor în judeţ.

Directorul ANL, Dumitru Nancu, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că a vizitat deja locurile propuse, atât în curtea Spitalului Judeţean, cât şi la marginea oraşului, unde se construiesc blocuri ANL.

'Dorim începerea unui proiect privind construirea de locuinţe pentru medicii rezidenţi. Locaţia este foarte bună, sperăm să demarăm începând cu 1 ianuarie un număr de 20 de unităţi locative în acest oraş', a declarat Nancu.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a spus că asigurarea locuinţelor de serviciu pentru medici este importantă deoarece astfel pot fi atraşi specialişti.

'Este un proiect important pentru noi. Degeaba reabilităm secţiile Spitalului Judeţean, degeaba reabilităm infrastructura de sănătate, dacă nu reuşim să atragem către noi specialişti. Este o problemă serioasă, cu aceste locuinţe de serviciu putem să-i ajutăm pe medici, putem să discutăm cu ei şi în momentul în care ai asigurată locuinţa deja putem să ne gândim serios la a dezvolta infrastructura de sănătate', a declarat Adrian Ştef.

Directorul ANL a vizitat şantierele din municipiile Satu Mare şi Carei. Dumitru Nancu a anunţat totodată că se intenţionează construirea unui cartier de 20 de case pentru tineri, prin credit ipotecar, la un preţ de până la 450 euro/mp.

satu mare blocuri anl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005801 (s)