News Flash:

Traian Basescu, atac violent la Codruta Kovesi

8 Martie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu a lansat o serie de acuzatii fara precedent la adresa sefei DNALaura Codruta Kovesi, si a sefei CSMMariana Ghena in legatura cu decizia judecatorilor de a desfinta rechizitoriul procurorilor din ultimul dosar ANRP


"Dosarul ANRP a fost restituit pentru ca se contrazic procurorii. Sunt neconcordante grosolane. E o inscenare ordinara. Ei nu se cunosteau unii cu altii, nu aveau cum sa se inteleaga intre ei. Eram cu sotia atunci cand a fost arestata preventiv Crinuta Dumitrean. M-a intrebat sotia ce inima are judecatorul care a bagat in arest o femeie insarcinata in luna a opta. Putea sa o lase in arest la domiciliu. I-am spus sotiei ca e o femeie, Mariana Ghena. A fost un atentat la viata, la viata acelui copil nenascut. Barbarismul punerii in arest preventiv a unei femei in luna a opta. A fost un dosar falsificat sub semnatura doamnei Kovesi. E atat de prost rechizitoriul ca a fost respins definitiv. Aici aratam cainosenia lor. O bagi gravida intr-un arest cu WC turcesc. E o actiune de tip mafiot a DNA in multe cazuri. Aici e o uratenie sufleteasca si la Ghena, si la sefa DNA. Ce uratenie sufleteasca", a declarat Traian Basescu.

Traian Basescu a facut dezvaluiri si despre procurorii DNA Brasov:


"Stiti cum e aia cu 600 de mii de euro ai lui Oltean?... E ca aia cu geanta lui Udrea, dar ala nu stia ce valuta e pentru ca nu a vazut ce era in geanta. Si procurorii de la Brasov au un statut special. Celor din Dosarul Murfatlar li s-a cerut sa ii dea pe Basescu si Udrea", a spus Basescu.


Fostul presedinte a lansat un nou atac si la adresa lui Kovesi:


"Sper ca Laura Codruta Kovesi sa raspunda mai devreme sau mai tarziu pentru ce a facut... Suntem aici pentru ca oamenii politici sunt vulnerabili pentru cum s-au finantat campaniile electrale asa cum a fost si cea din 2014. Se va ajunge si la ea in curand. Oamenii politici stau pititi pe sub bancile parlamentului. Responsabilitatea e a coalitiei majoritare", a conchis Basescu.

dna laura codruta kovesi csm mariana ghena anrp traian basescu basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1347 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008351 (s)