News Flash:

Protestează pentru alinierea salariilor cu funcționarii din aparatul central

Angajații Agenţiei pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii din Timișoara au protestat si ei, miercuri

17 Ianuarie 2024
145 Vizualizari | 0 Comentarii

Miercuri, angajații Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii din Timișoara au aderat la protest, strângându-se în fața sediului CRAFT.

Principala revendicare a angajaților vizează alinierea salariilor la nivelul celor din aparatul central. Aceștia consideră că se confruntă cu discriminare, deși afirmă că depun eforturi egale cu colegii lor din București.

Astfel, solicită remunerații corespunzătoare gradului de dificultate al activității desfășurate și în concordanță cu responsabilitățile asumate.

„Unii bugetari se confruntă cu o presiune considerabilă și responsabilități semnificative în gestionarea bugetelor publice, asigurându-se că resursele sunt distribuite în mod eficient și că serviciile publice sunt furnizate în mod corespunzător. Prin acest demers ne dorim să promovăm o politică salarială echitabilă și să subliniem importanța recunoașterii contribuției semnificative a angajaților în procesul de administrare și gestionare a fondurilor publice”, precizează reprezentanții protestatarilor.

Angajații din sectorul bugetar din Timișoara solicită acordarea unui spor de complexitate a muncii și introducerea în calculul indemnizației pentru concediul de odihnă a normei de hrană și a sporului de condiții de muncă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005363 (s)