News Flash:

Ancheta interna la Politia Gorj, dupa ce un sofer a fost fortat de agenti sa intre in sectie

30 August 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Conducerea Politiei Gorj a dispus efectuarea unei anchete in cazul a doi politisti din Matasari care au fost filmati in timp ce fortau un sofer sa intre in sectia locala, pe motiv ca ar fi fost baut. Acesta neaga si spune ca a depus plangere pentru abuz si lovire, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Doi agenti au fost filmati in fata Postului de Politie din Matasari, judetul Gorj, in timp ce incercau sa imobilizeze un sofer pe care il oprisera in trafic, la un kilometru distanta, iar dupa aparitia imaginilor pe un site de socializare, conducerea IPJ Gorj a deschis o ancheta interna pentru a stabili daca modul de interventie a oamenilor legii a fost cel corect.
„Conducerea IPJ Gorj a dispus efectuarea de verificari privind modului de interventie a politistilor din cadrul Postului de Politie Matasari care au depistat in trafic un barbat de 37 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 673A Matasari, aflandu-se intr-o stare vadita de ebrietate”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Gorj.
Potrivit politistilor, soferul a refuzat testarea cu etilotestul sau sa fie condus la o unitate spitaliceasca pentru a i se preleva mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004819 (s)