News Flash:

TOP 10 destinatii pline de mister in care NU vei ajunge niciodata

8 Iunie 2017
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
monte rio
Pasionatii de calatorii isi doresc sa exploreze fiecare coltisor al lumii insa, exista locuri in care accesul este interzis turistilor, iar patrunderea in acele zone se pedepseste grav, scrie ONE.
Indiferent de cati bani doresti sa investesti in calatorie, in 10 locuri ale lumii, nu poti pasi. Pe langa asta, patrunderea in acele zone, indiferent daca a fost intentionata sau nu, se pedepseste cu inchisoarea sau chiar cu moartea. Iata care sunt cele 10 destinatii potrivit The Culture Trip.
Muntii Padurea Boemiei, Monte Rio, California. Unii dintre cei mai bogati, mai puternici si mai cunoscuti oameni din lume ajung pe aceasta frumusete californiana pentru a organiza petreceri salbatice. Oricine incearca sa intre neinvitat ajunge in inchisoare.

Pesterile Lascaux, Franta. Aceste minunate picturi preistorice din pesteri au fost odata deschise publicului, dar, din nefericire, au fost inchse in 1963, in incercarea de a le salva de la distrugere. Vizitatorii obisnuiau sa traga de ele, pentru a pleca cu bucati din acestea acasa.
Insula islandeza Surtsey. Aceasta mica insula a fost creata in timpul eruptiilor vulcanice oceanice din anii 1960. Accesul nu este permis deoarece oamenii de stiinta o studiaza pentru a incerca sa inteleaga cum se transforma o insula noua intr-un habitat.

Insulele Andaman. Daca ajungeti pe insula North Sentinel, nu veti scapa cu inchisoarea. Localnicii de pe aceasta insula din Oceanul Indian doresc doar sa fie lasati in pace. Asa ca obisnuiesc sa-si intampine vizitatorii atacandu-i cu sageti.
Zona 51, Nevada, SUA. Deja nu mai este un secret ca in Zona 51 este interzis accesul. Daca turistii ajung oriunde in apropierea locului, vor fi luati la intrebari de agenti FBI sau CIA.
Citeşte continuarea pe ONE

insulele andaman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008073 (s)