News Flash:

Catalina Cristea, fosta lui Marcel Toader, a avut o viata dificila alaturi de afacerist. Ce declara tenismena cand s-au despartit

10 Septembrie 2017
2939 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel toader si catalina cristea 1
Marcel Toader a avut acum ani buni o relatie cu Catalina Cristea, fosta jucatoare de tenis. Cei doi nu mai au nicio relatie acum, insa aceasta facea dezvaluiri acum patru ani despre relatia cu omul de afaceri. 


Fosta jucatoare de tenis Catalina Cristea a avut o relatie de un an si jumatate cu Marcel Toader, inca actualul sot al Mariei Constantin.  


Fosta tenismena a avut o relatie stabila cu Marcel, insa lucrurile nu au evoluat bine intre ei si au ajuns la despartire. Nu s-au inteles bine deloc in unele momente si au ajuns in pragul divortului. Aceasta preciza in 2013 ca relatia cu Marcel Toader a fost o experienta nedorita. 


Catalina a refuzat diplomatic sa dea un raspuns vreodata daca a fot agresata de Marcel Toader. Acesta i-a propus insa la un moment dat sa aiba afaceri impreuna. Afaceristul i-a cerut o suma de bani pentru a dezvolta business-ul sau cu construirea de piscine. 


Catalina Cristea l-a refuzat, s-a despartit de el si si-a vazut de viata sa. 


A doua sotie, fosta jucatoare de tenis Catalina Cristea. Cei doi s-au iubit cu patos timp de un an si jumatate, insa dragostea lor s-a stins la fel de repede cum s-a si aprins. Marcel Toader si Catalina au divortat in 2001.


Conform surselor noastre, Maria Constantin si Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divortul, urmand ca in cateva saptamani sa fie amandoi doi oameni liber. Acestia au 30 de zile la dispozitie timp sa se gandeasca daca vor cu siguranta sa faca acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.





marcel toader relatie catalina cristea tenis diplomatic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008722 (s)