News Flash:

INCREDIBIL! Maria Constantin, surprinsa in tandreturi cu un cunoscut prezentator tv!

11 Septembrie 2017
3096 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin rochii
Nu mai e nevoie de nicio dovada! Maria Constantin (30 de ani), solista de muzica populara, se simte mult mai bine in bratele baietilor mai tineri!

Frumoasa blonda este plina de dragoste si senzuala intr-un videoclip realizat pentru melodia „Scrisoarea mea”. O melodie profunda si emotionanta, promovata de artista in urma cu o luna, adica inainte sa inceapa scandalul cu Marcel Toader, i-a facut pe fanii artistei sa vibreze.

AcasaVedeteRomanestiImagini cu Maria Constantin, in tandreturi cu un cunoscut prezentator tv

Imagini cu Maria Constantin, in tandreturi cu un cunoscut prezentator tv

Citeste tot despre: maria constantin, marcel toader, divort maria constantin marcel toader, alex constantin

de Carmen Stefan 8 Septembrie, 2017 - 09:50

Nu mai e nevoie de nicio dovada! Maria Constantin (30 de ani), solista de muzica populara, se simte mult mai bine in bratele baietilor mai tineri!

Frumoasa blonda este plina de dragoste si senzuala intr-un videoclip realizat pentru melodia „Scrisoarea mea”. O melodie profunda si emotionanta, promovata de artista in urma cu o luna, adica inainte sa inceapa scandalul cu Marcel Toader, i-a facut pe fanii artistei sa vibreze.

In videoclip, solista apare in bratele lui Alex Constantin (27 de ani), prezentatorul emisiunii Focus Magazin de la Prima Tv. Se vede clar pe chipul artistei ca momentele petrecute la filmari au scos-o din stresul relatiei cu Marcel Toader. 

In septembrie 2015, Marcel Toader se casatorea pentru a sasea oara. De data aceasta, aleasa a fost Maria Constantin, o solista de muzica populara cu 24 de ani mai tanara decat el. Iata ca, la nici doi ani de la nunta, cei doi sunt cu actele de divort pregatite, iar Click! a aflat toate dedesubturile separarii.

Pe 18 septembrie 2015, Marcel Toader (54 de ani) si Maria Constantin (30 de ani) deveneau oficial sot si sotie, insa avand in vedere trecutul amoros al fostului rugbist, cu cinci divorturi la activ, prietenii nu le prea dadeau multe sanse impreuna. Iata ca pronosticurile s-au adeverit, iar acum Maria si Marcel sunt separati oficial, solista parasind domiciliul conjugal din buricul Bucurestiului.

Galerie Foto

maria2.png
maria constantin tineri dragoste senzuala videoclip scrisoarea mea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005878 (s)