Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

Mircea Rednic a semnat o nouă înțelegere cu UTA Arad

După ce a reușit să salveze UTA Arad de la retrogradare, Mircea Rednic a decis ce va face în continuare. Tehnicianul echipei din vestul României va continua să ocupe poziția de antrenor principal.

Potrivit informațiilor de la Fanatik, Rednic a semnat o nouă înțelegere cu UTA, valabilă până în vara anului 2025. Conducerea clubului i-a stabilit un obiectiv ambițios, și anume clasarea în primele șase poziții la finalul sezonului următor.

Această ambiție vine și ca rezultat al situației financiare bune a clubului, ceea ce permite o atmosferă liniștită pentru toți cei implicați.

Mircea Rednic a anunțat că intenționează să transfere șase jucători, cu care deja a ajuns la un acord, imediat după câștigarea barajului cu FC Buzău.

Aceasta a fost una dintre condițiile puse de tehnician pentru a continua colaborarea la echipă.

„Doar de mine depinde ce va fi legat de lot, altfel nu rămân. Mâine voi avea o discuție cu cei care termină contractul. Mai departe vom aduce cinci-șase jucători cu care am vorbit, mai trebuie doar să vină să semneze actele. E vorba despre un fundaș dreapta, doi fundași centrali și doi atacanți. Nume nu vă pot da pentru că nu au semnat încă, dar mâine vom stabili când vin la Arad”, a transmis Mircea Rednic.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu