Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 11 ore
 40    0

O femeie a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia, în Sectorul 4 din București

În Capitală a avut loc o crimă îngrozitoare. Proprietarul unui apartament din Sectorul 4 a descoperit o femeie decedată în locuința sa.

Sâmbătă după-amiază, În București a avut loc o crimă a zguduit întreaga țară. O femeie în jurul vârstei de 30 de ani a fost găsită moartă. Cadavrul, aflat într-o stare avansată de descompunere, era înfășurat într-un sac de plastic și ascuns în lada patului dintr-un apartament din Sectorul 4.

Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul apartamentului, care, după ce nu a avut nicio veste de la femeie timp de două săptămâni, a decis să verifice locuința folosind cheia de rezervă. Intrând în apartament și simțind cu un miros neplăcut, acesta a început să caute sursa și, astfel, a ajuns la descoperirea din lada patului.

Potrivit informațiilor furnizate de proprietar, femeia locuia în apartamentul din Sectorul 4 de trei luni, împreună cu iubitul ei, care acum este principalul suspect în acest caz. După presupusa ucidere a partenerei sale, acesta ar fi pus cadavrul în sacul de plastic și l-ar fi ascuns în lada patului. Bărbatul a fugit de la locul crimei și în prezent nu poate fi găsit.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care vor investiga circumstanțele întregii situații și vor încerca să identifice vinovatul pentru această crimă oribilă.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu