Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 22 ore
 40    0

Ce fel de manichiură cu ojă semipermanentă poţi face pentru sărbătorile de iarnă?

Ce fel de manichiur cu oj semipermanent po i face pentru s rb torile de iarn

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de bucurie, de linişte şi timp preţios şi poţi oricând să optezi pentru alegerea unor elemente reprezentative pentru a le folosi în cadrul imaginii tale din această perioadă.

Iată ce fel de manichiură cu ojă semipermanentă poţi face în preajmă Crăciunului şi a revelionului din acest an:

1.     Poţi opta pentru o manichiură cu ojă semipermanentă roşie, specifică alegerii celor mai multe doamne şi domnişoare

Manichiura cu ojă semipermanentă roşie este perfectă pentru sărbători. Ea este feminină, festivă şi iese în evidenţă de fiecare dată. O să poţi îmbrăca orice rochie de seară cu o manichiură roşie.  Poţi adăuga şi mici modele cu motive de Crăciun pe unele dintre unghiile tale. Astfel, poţi pune câte un brăduţ desenat, un mic fulg de nea sau alte elemente care sunt specifice sărbătorilor. Vei ieşi de fiecare dată în evidenţă prin feminitate prin această culoare şi va fi o variantă care te va ajuta să poţi schimba orice outfit din preajma Crăciunului.

2.     Vei putea opta pentru o manichiură plină de sclipici sau pietre aplicate strălucitoare pentru un efect spectaculos

Acest tip de manichiură este ideal pentru noaptea de Revelion, dar şi pentru mesele şi petrecerile de Crăciun. Vei putea îmbrăca o rochie străluctoare sau neagră, ori specială. Vei ieşi în evidenţă de fiecare dată când vei dori să ai o asemenea manichiură.

3.     Poţi alege o manichiură cu fiecare unghie diferită, cu aceeaşi tematică

Poţi să ceri specialistei care se ocupă de manichiura ta să îţi construiască fiecare unghie în mod diferit, în funcţie de nevoile tale. Vei putea alege o culoare de bază, precum albastrul specific decoraţiunilor de Crăciun. Vei putea avea o unghie simplă, cu această nuanţă de albastru, o altă unghie cu sclipici albastru, iar o alta cu un model cu fulgi de nea, etc. Alege să faci orice manichiura semipermanenta doreşti, pentru a te reprezenta pe tine şi stilul tău unic.

4.     O manichiură cu unghiile alb cu roşu poate să te trimită cu gândul lla Moş Crăciun

Alege să faci o manichiură cu o combinaţie de alb cu roşu pentru a intra în magia sărbătorilor. Vei putea combina oricum doreşti nuanţele şi vei putea construi imagini diferite pe fiecare unghie sau poţi alterna culorile aşa cum îţi este mai bine.  Vei putea să te îmbraci la petrecerea de sărbători cu bluză albă şi fustă sau pantaloni roşii. La callipso.ro găseşti tot ce ai nevoie pentru a realiza manichiura perfectă de sărbători, cu nuanţe de alb şi roşu, cu sclipici sau accesorii specifice.

Citeste si...

19 Decembrie 2022
 673    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu