Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 39    0

Noua fantana cu pesti de la Timisoara, criticata dur. Esecul, confirmat de seful Directiei de Cultura

index 12


Reabilitata in urma unei lucrari de peste 130.000 de euro, Fantana cu pesti din centrul Timisoarei a starnit controverse aprinse din cauza noii culori. Seful Directiei de Cultura Timis, Sorin Predescu, a admis ca, din acest punct de vedere, reabilitarea este un esec.


Postarea prin care viceprimarul Timisoarei Ruben Latcau anunta finalizarea lucrarilor la fantana cu pesti a starnit mai multe comentarii critice.

„Mi se pare mie sau nu dar pare ca e tot ciment vopsit, nu pare sa aiba ceva mai de calitate, zici ca a renovat un cofetar care stie sa dea si el cu glet”, este comentariul unui cetatean, pe pagina de Facebook a lui Latcau.

„Pentru ce tot felicitati in comentarii, oameni buni?: Voi chiar nu vedeti ca arata ca o lucrare din plastilina facuta de un copil de gradi? Era mult mai ok inainte, macar se potrivea cu restul peisajului”, a scris altcineva.

„Culoarea este sub orice critica. Voi chiar ati receptionat lucrarea asta?”, a comentat si Clara.

Printre cei care au criticat culoarea noii fantani s-au aflat fostii viceprimari Dan Diaconu si Adrian Orza, dar si fostul primar Nicolae Robu.

„Asortata cu oalele de sarmale din ceramica, vandute la tarabe, «refacerea» ei, in forma de acum, in suma de 130.000 euro, e de un kitsch desavarsit. Culmea, termenul de kitsch a aparut in Germania si avea sensul de a face ceva de mantuiala. Ceva care apeleaza la stridenta, artificiu, zgomot si pompa pentru a retine atentia, pentru a zgaltai simtul”, a reactionat fostul viceprimar Adrian Orza.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu