Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 67    0

Fotbal, Cupa DWC – Ripensia - FOTO

CAS Draexlmaier

Sambata. 03.09.2022, intre orele 9-16, pe terenul de fotbal Auto, Freidorf, a avut loc cea de a - IV - a editia a Cupei DWC - Ripensia, scopul acesteia fiind in primul rand sustinerea proiectului  F.C.RipensiaTimisoara in special echipa de copii prin Academia Ripensia si in al doilea rand promovarea sportului, a competitiei amicale si a divertismentului in randul angajatilor firmelor participante si a timisorenilor.

Desi vremea a tinut cu noi, atmosfera si voia buna au fost nelipsite. Am avut parte de 16 echipe care au participat, unele mai mici iar altele de rang international. Asezarea in teren a constat in 6+1 jucatori iar fiecare meci a durat 15 minute. Dupa meciuri palpitante si cu pasiune, clasamentul final fiind urmatorul:

1. Draexlmaier 
2. Swoboda 
3. Hesse
4. Continental Automotive 


Cea de a IV a editie a fost un succes iar va asteptam cu mare drag si in numar cat mai mare anul viitor la cea de a V a!


Peter Hochmuth

Presedinte DWC Banat


Participants:
Contintental Automotive, Noventa Romania, Netex, Contitech, Retim, Auto Schunn, Hesse, Azur, ZF/TRW, Heraeus, Trodat, Mewi, AVX, Swoboda si TehnicaS

Galerie Foto

Citeste si...

15 August 2022
 488    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu