Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 42    0

Vom plati mai multi bani pentru apa si canal in Timisoara! Cu cat vor fi majorate preturile

apa robinet 728x336


Timisorenii vor plati mai mult pentru apa si pentru canal dupa ce Aquatim a solicitat acest lucru in sedinta Consiliului Judetean Timis. Operatorul solicita o crestere de 15% pentru ca in tara au crescut simtitor costurile la energie, gaze si combustibil. Alin Nica a transmis faptul ca decizia se va supune sub aprobare catre AGA. Presedintele CJ Timis mentioneaza faptul ca majorarea este justificata de operator:


„Am primit de la Aquatim o solicitare de majorare a tarifelor, tinand cont de inflatie si de ceilalti indici de crestere a preturilor la combustibil, energie si as amai departe. S-a facut o justificare, asa cum fac toti operatorii, am avut si cazul cu Retim, a fost verificata si de ADI si de CJT, iar rezultatul este ca se va propune in AGA pentru aprobare„, a declarat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis, in sedinta de plen de joi.

Andrei Cotetiu, consilier judetean PNL a transmis faptul ca este necesara o astfel de majorare pentru ca au crescut costurile de productie. De altfel, planul tarifar a fost aprobat de Ministerul Fondurilor Europene dar si de catre ANRSC.
 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu