Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Ce mesaj i-a transmis Sandel Balan fiicei sale, Andreea, cand a auzit ca va pleca in „America Express”

Andreea Balan

Andreea Balan alaturi de colega si buna ei prietena, Andreea Antonescu vor pleca in aventura vietii lor. Cele doua isi fac deja bagajul pentru „America Express” si, desi vor lipsi mult de acasa, se pare ca asta nu le deranjeaza deloc. I

nainte de a zbura catre Columbia, Mexic si Guatemala, cele doua s-au asigurat ca lasa totul in ordine acasa. Astfel, Andreea nu isi face griji in privinta celor mici. Chiar daca, in trecut, George Burcea a acuzat-o ca nu are grija de fetitele lui si ca sta mai mult plecata, de data asta, Andreea le lasa pe maini bune. Vedeta a mobilizat o armata de oameni pentru siguranta celor mici ca sa poata pleca linistita. Printre ele se numara si tatal ei, care a promis ca le va vizita pe cele mici ori de cate ori va avea ocazia.

”Andreea mea se adapteaza foarte repede, asa a fost intotdeauna. Nu este slaba, e bine proportionata, din punct de vedere al greutatii, face si sport, a facut foarte multe antrenamente in ultima vreme. Or sa se descurce cu un dolar pe zi, pentru hrana, transport si cazare, ele se vor orienta si adapta rapid, in teren, Andreea e inventiva, ca mine, mi-a mostenit mintea agera. Eu sunt inventator, am brevete de inventii, ca inginer. Si la tara, cand era mica si mergea la bunici, ea inventa tot felul de jocuri, gasea solutii la orice, ca sa castige”, a spus tatal Andreei Balan pentru ego.ro.

”Vreau sa ii spun Andreei ca tata o iubeste enorm si ca este mandru de tot ceea ce face. Ii urez ”Bafta!”, si sa fie asa cum o stiu eu, o femei puternica, o luptatoare! Ma uit la tv la toate emisiunile, la toate formatele la care participa, sunt fanul ei numarul 1!”, a mai spus tatal Andreei Balan.

”Andreea isi lasa fetele cu sotia mea, dar voi merge si eu destul de des acolo, desi locuiesc la Ploiesti. Imi ador nepotelele, mereu le iau rochite, jucarii, agrafe de par colorate”, a mai zis el pentru sursa citata.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu