Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 1 ora
 21    0

O budinca delicioasa si usor de preparat pentru acest week-end

Budinca de ardei si dovlecei, o masa perfecta pentru a incepe excelent ziua.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 6.
Complexitate: usor.
Ingrediente
100 g unt
200 g faina
1 ou
3 linguri cu zahar
sare
Pentru umplutura:
2 dovlecei
10 ardei
4 oua
2 linguri cu smantana
150 g parmezan
sare

Mod de preparare
1. Freaca oul cu zaharul si untul (cu mixerul), pune faina si un praf de sare. Lasa aluatul la frigider 30 de minute si prepara legumele.
2. Pune ardeii la copt, curata-i de coaja si seminte si rupe-i in doua pe lungime. Spala dovleceii, taie-i in felii, tot pe lungime, si da-i cu un praf de sare.
3. Bate ouale cu smantana, adauga parmezanul si amesteca. Scoate aluatul din frigider si intinde-l intr-o foaie mai mare decat vasul de copt. Pune-l in vasul uns cu ulei.
4. Asaza in tava felii de dovlecel, apoi ardei copt si toarna cateva linguri cu amestec de ou. Pune din nou legume, ou si continua pana umpli vasul, scrie ecuisine.ro.
5. Da budinca de ardei si dovlecei la cuptorul incins pentru 30 de minute.

Citeste si...

29 Mai 2014
 1733    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu