Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 68    0

O mai tii minte pe Bianca din „Numai iubirea”? Cum arata acum actrita si cu cine se iubeste

Bianca

La inceputul anilor 2000, telenovele de la noi au cucerit inimii a sute de mii de telespectatori. Printre primele care au scris istorie s-a numărat si „Numai Iubirea”. Telenovela produsa de Ruxandra Ion a fost un adevarat fenomen, iar cu o asemenea distributie nici nu avea cum sa fie altcumva.

„Numai iubirea” va ramane mereu in memoria fanilor, mai ales ca a fost primul proiect romanesc de o asemenea anvergura. Alexandru Papadopol, Anca Pandrea, Adela Popescu, Oana Zavoranu, Dan Bordeianu, dar si altii, au avut roluri exceptionale si au dat nastere unor personaje despre care se mai vorbeste si astazi. Unul dintre ele este personajul Bianca, pus in scena de actrita Bianca Neagu.

Pe vremea aceea, Bianca este micuta si juca impecabil rolul unei fetite care si-a pierdut mama. Alexandru Papadopol era tatal ei in film, iar chimia actoriceasca dintre ei au facut ca telenovela sa fie apreciata la scara larga. Acum, Bianca s-a maturizat si este domnisoara in toata firea. Tanara nu mai este la fel de prezenta in lumina reflectoarelor, dar inca isi tine fanii la curent cu postari. 

Bianca Neagu nu mai seamana cu pustoaica timida care ne-a cucerit inimile in telenovele, insa este la fel de frumoasa si de gratioasa ca odinioara. Cu toate astea, niste schimbari au aparut in viata sa. Bianca a renuntat la cariera de actrita si urmeaza cursurile Facultatii de Psihologie, iar de mai multi ani traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de pictorul Alin Croitoru, cei doi formand o pereche foarte frumoasa.
 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu