Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 56    0

Anamaria Prodan, adevarul despre relatia cu Dan Alexa. „Eu m-am distrat atunci... il iubesc”

Anamaria Prodan si Dan Alexa

Anamaria Prodan a demostrat, inca o data, ca are priza la public. Sexy impresara a fost invitata acum cateva zile la podcastul lui Codin Maticiuc. Fanii au fost foarte incantati de alegerea lui Codin, asa ca, la insistentele lor, fostul „crai de Dorobanti” a postat un extra material, in care Anamaria Prodana a raspuns tuturor rautatilor venite din partea fanilor. Impresara a fost insostita si de avocatul ei, astfel ca totul a fost organizat pana la cel mai mic detaliu.

Anamaria Prodan a promis ca se intoarce si s-a tinut de cuvant. Sexy impresara a revenit alaturi de Codin si Natanticu intr-un nou podcast, un podcast in care Anamaria a trebuit sa faca fata valului de intrebari si curiozitati primite de la fani. Cei care il urmaresc pe Codin si, implicit si primul material cu Anamaria, nu s-a putut abtine sa nu-l aduca in discutie pe Dan Alexa, fotbalistul pe care impresara l-a lovit cu ceva ani in urma. Fanii inca mai speculeaza ca intre cei doi s-a depasit limita profesionala, asa ca Anamaria a decis sa lamureasca lucrurile odata pentru totdeauna.

„Il iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc si pe tine si pe Natanticu. (..) Mai voi stiti cum a aparut nebunia asta? Anamaria Prodan lucreaza de cand se stie numai cu barbati. Si atunci acest gen de oameni zic ca sunt c***a. (..) Eu sunt o fire vulcanica. Daca ceva nu imi convine eu in secunda doi sar la bataie. Asa am fost dintotdeauna. Si in cercul de prieteni. In viata mea am lovit multa lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost sotul meu”, a declarat Prodan.
Anamaria neaga si acum acuzatiile si sustine ca ulterior si sotul ei a profitat de zvonurile care s-au creat in jurul unei posibile relatii a impresarei cu Dan Alexa, ca sa ascunda propria infidelitate. 

„Familia e singurul meu punct sensibil. Si atunci Reghe zicea ca uite ce zice lumea....Eu m-am distrat atunci ca nu a fost nici primul nici ultimul despre care s-a zis asta.. Majoritatea mi-au facut avansuri ca sunt frumoasa. (..)

Si ce, eu ma luam cu asa-zisul meu iubit la bataie in fata jucatorilor, in fata presedintilor?! Paparazzi erau mereu pe urmele mele sa prinda ceva. N-a fost nimic! Si astazi vorbesc cu Alexa, mi-am cerut scuze(..) Nu bat fete, bat doar barbati”, a mai spus ea.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu