Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Ce pensie primeste Monica Tatoiu dupa 40 de ani de munca „Nu am acceptat sa fie platita la negru”

Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Celebra femeie de afaceri este mereu prezenta pe la emisiuni si si-a asumat fiecare declaratie pe care a facut-o. Monica a recunoscut de fiecare data ca nu a trait o viata de lux, dar a trait fix dupa bunul plac si a facut lucrurile pe care a simtit ca trebuie sa le faca. Tatoiu a stiut mereu ce isi doreste de viata si nu regreta nicio decizie pe care a luat-o pentru ca, datorita fiecare miscari din trecut, a ajuns femeia puternica de azi.

Fosta femeie de afaceri, Monica Tatoiu, a dezvaluit suma pe care o incaseaza lunar din pensia a peste 40 de ani de munca.
Monica Tatoiu, cunoscuta pentru aparitiile de la Tv, duce o viata linistita, dupa ce a iesit la pensie. Aceasta a facut recent o dezvaluire cu privire la banii pe care ii primeste lunar de la stat .Monica Tatoiu a inceput sa lucreze de la 16 ani si chiar daca a provenit dintr-o familie instarita, nu a renuntat pana nu a obtinut o functie de conducere.

Vedeta a dezvaluit recent suma de bani pe care o incaseaza: „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru. Am o pensie mare, pentru ca toate veniturile au fost trecute in cartea de munca. Am fost obisnuita sa muncesc de la 16 ani. Nu am renuntat sa muncesc. Doar ca acum o fac gratuit”.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu