Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 63    0

Dan Diaconescu revine! Patronul de la OTV le pregateste fanilor o surpriza de zile mari

Dan Diaconescu

Dan Diaconescu are planuri mari pentru anul viitor. Din dor pentru televiziune, acesta a decis sa revina in atentia fanilor, doar ca nu printr-un post tv, ci prin transmisiuni live. Fostul patron de la OTV vrea sa emita online, pe Zoom, conferinte si dezbateri la care vor participa nume cunoscute de pe scena mondena. 

Daca ar fi fost dupa el, Dan Diaconescu nu ar fi plecat niciodata de la conducerea OTV. Din pacate, acesta a fost acuzat ca i-ar fi cerut bani primarului din Ardeal, in schimbul nepublicarii unor date compromitatoare. Dupa ce a efectuat trei ani din pedeapsa, in anul 2017, fostul patron al OTV a fost eliberat conditionat, dar acesta are interzis la TV sau in presa, pana la data de 4 martie 2025, conform deciziei judecatoresti.

Dan Diaconescu nu a putut rezista sa nu se prezinte, din nou, in fata publicului si in lumina reflectoarelor, asa ca, potrivit celor de la Cancan.ro, fostul patron al OTV va sustine emisiuni prin videoconferinte, cu ajutorul platformei online Zoom. Pana cand va pune la punct noua lui afacere, Dan Diaconescu s-a ocupat de fiica lui care are de gand sa se lanseze in televiziune. 

Adolescenta urmeaza cursurile Liceului ”Gheorghe Lazar” din Bucuresti. Aceasta a redactat, de-a lungul timpului, diverse articole pentru revista scolii. Totusi, Dona Diaconescu si-a indreptat atentia catre un alt trend care face furori printre romani, potrivit Cancan.

Multi au preferat sa realizeze podcast-uri inca de la inceputul pandemiei, asa ca fiica lui Dan Diaconescu isi doreste sa duca aceasta mica placere a romanilor la un alt nivel. Tanara a lansat prima televiziune de podcast-uri din Romania, chiar de 1 decembrie.


Fiica patronului OTV o sa abordeze numeroase subiecte. Aceasta o sa realizeze podcast-uri care au legatura cu sfera criptomonedelor, dar si care o sa se lege de bursa sau pariuri. Ea a putut fi vazuta in postura de prezentatoare de televiziune incepand cu data de 1 decembrie 2021.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu