Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 19 ore
 55    0

Mihai Petre si Elwira, probleme in casnicie? Fanii cred ca cei doi se apropie de divort

Mihai Petre

Mihai Petre si Elwira sunt o familie care demonstreaza ca daca au un scop comun, orice se poate realiza. Cei doi au plecat pe Drumul Imparatilor cu gandul de a-si face fetele mandre, iar aceasta premisa ii motiveaza mereu. Mihai este motorul echipei, iar Elwira este mereu acolo pentru el. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Mihai este extrem de competitiv si vrea sa ajunga de fiecare data pe primul loc la Irina.


Amuletele si imunitatile sunt atrase ca un magnet de Mihai Petre. Acesta nu concepe ca altcineva sa fie mai bun decat el, iar asta i-a adus si antipatia unor perechi. Nimeni nu poate nega ca dansatorul si sotia lui se completeaza perfect si ca isi merita din plin locul in competitie. Probele din Asia Express nu sunt deloc unele usoare, iar cele pentru amuleta activeaza si mai mult dorinta de castig. 

Cei care urmaresc Asia Express au realizat pana acum ca Elwira este partea calma a cuplului. Sotia lui Mihai stie cum sa gestioneze fiecare situatie tensionata si isi calmeaza sotul acolo unde este nevoie. De multe ori, Elwira a fost persoana pe care Mihai si-a varsat nervii de la autostop sau de la cazare. Nu este deloc usor ca dupa o zi intreaga de alergat si indeplinit misiuni sa fii calm, iar multi dintre concurenti isi pierd rabdarea.
Desi multi dintre telespectatori cred ca Elwira si Mihai nu se potrivesc deloc si ca toate certurile lor din Asia duc la despartire, cei doi demonsteaza contrariul. Mihai si sotia sa se inteleg de minune, iar Asia Express a fost un test al relatiei pe care, asa cum era de asteptat, l-au trecut cu brio. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu