Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 69    0

Catalin Maruta, propunere indecenta la adresa lui Theo Rose. Imaginea care a bagat cearta in familia Maruta

Theo Rose si Catalin Maruta

Theo Rose este una dintre cele mai talentate artiste de la noi si, trebuie sa recunoastem ca natura a fost foarte darnica cu ea. Artista este extrem de frumoasa si, chiar daca are o relatie de ani buni cu nepotul lui Nea Marin, Theo Rose face ravagii in randul barbatilor, fie ca vorbim de burlaci, fie ca vorbim de barbati insurati.

Saptamana trecuta,  Theo a mers fara lenjerie la un eveniment monden pentru a ridica un premiu.A rtista a dezvaluit pe Instagram ca a mers la un eveniment fara chiloti, iar daca se afla in competitia Bravo, ai stil! cu siguranta Bote o taxa. ”Daca va zic, crapati de ras. Vedeam ca toti oamenii care veneau sa isi ia premiul aveau un discurs pregatit sau erau oameni cu experienta, stiau cum sa spuna, cu multumiri, cu din alea. M-am gandit, uite ma, nu m-am pregatit si eu de acasa sa zic si eu cateva vorbe destepte aici la oamenii acestia, sa-i impresionez. Am venit asa, nu stiu sa zic nimic. Si cand ma uitam asa prin sala l-am vazut pe Catalin Botezatu. El imi stie retardul si daca ii zic ca nu am chiloti pe mine lesina de ras. Urmatorul gand a fost sa tac din gura, sa nu ma fac de ras. N-am chiloti astazi. Asteptam cu nerabdare sa spun asta, a fost un an extraordinar pentru mine, intr-adevar, an pentru care am muncit mult. Stiu ca Dumnezeu m-a inzestrat cu cateva calitati importante.”, a adaugat Theo Rose.

Theo a postat pe Instagram si pe Facebook imaginea in care purta rochia cu pricina, iar aprecierile au inceput sa curga pe banda rulanta. Printre zecile de comentarii s-a numarat si cel al lui Catalin Maruta, prezentatorul avand mereu o afinitate pentru Theo. Maruta s-a asigurat ca isi exprima de pe acum doleantele pentru urmatoarea prezenta a lui Theo in emisiune si i-a transmis ca tot fara lenjerie si in aceeasi rochie o vrea si la el in emisiune.

>

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu