Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 16 ore
 40    0

Restrictii suplimentare anti-Covid la Ciacova si Bucovat

masuri covid

Inca doua localitati cu restrictii impotriva raspandirii SARS-COV-2 in judetul Timis. Este vorba de Ciacova si Bucovat, pentru care autoritatile judetene au dispus masuri suplimentare, dupa ce rata in localitate a depasit 2 la mia de locuitori.
 
 
„In cadrul sedintei de astazi unitatile administrative-teritoriale Ciacova si Bucovat au fost trecute pe anexa 4, avand o rata de infectare mai mare de 2/1000 locuitori si mai mica de 3/1000 locuitori”, transmite Prefectura Timis.

Pe anexa 4 se mai afla Gavojdia, Dudestii Noi si Jebel, iar pe anexa 3, care cuprinde localitatile cu rata de infectare mai mare de 3/1.000 de locuitori si mai mica de 4/1.000 de locuitori, Denta.

Masurile adoptate astazi se vor aplica incepand de joi, 2 septembrie. In restul localitatilor din judetul Timis se aplica in continuare masurile generale din HG 826/2021.

Masurile suplimentare anti-Covid aplicate

Activitatea operatorilor economici care administreaza sali de jocuri este permisa fara a depasi 70% din capacitatea maxima a spatiului, fiind permis accesul persoanelor vaccinate cu schema completa de vaccinare.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu