Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 39    0

Copaci doborati de vant si o casa lovita de trasnet, in urma furtunii de luni dimineata, in Timis

copaci cazuti

Interventii ale pompierilor, luni dimineata, in Timisoara si Judet. Salvatorii au fost chemati sa intervina dupa ce furtuna a doborat mai multi copaci, iar o casa a fost lovita de trasnet la Bucovat.

Judetul Timis s-a aflat inca de duminica sub avertizare de vreme rea. Meteorologii au anuntat vijelii puternice, caderi de grindina si rafale de vant care depasesc 80-100 kilometri la ora. Cei de la ISU Banat au luat decizia sa alerteze grupa operativa, dar si turele libere, inca de duminica.

Pe parcursul noptii, vremea nu le-a pus probleme salvatorilor. Situatia s-a schimbat insa luni dimineata, cand furtuna a doborat patru copaci in Timisoara. Pomii au cazut pe carosabil, dar si pe autoturisme parcate, iar subsolul unei gradinite, de pe strada Vasile Lupu, a fost inundat.

Pompierii au fost solicitati sa intervina si la Bucovat, acolo unde o casa a fost lovita de trasnet, iar la acoperis a izbucnit un incendiu. Echipajul de pompieri sosit la fata locului a reusit sa lichideze incendiul inainte ca acesta sa provoace pagube. Focul a ars mocnit si a afectat numai una dintre grinzile acoperisului. Nu a ars cu flacara si nu a apucat sa se extinda.

„Pentru inlaturarea efectelor negative, s-a intervenit cu 7 autospeciale de lucru cu apa si spuma, 2 autoscari mecanice, 2 electropompe si 26 pompieri. Din fericire, nu au fost inregistrate persoane ranite”, transmit reprezentantii ISU Banat.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu