Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 67    0

Cosmin Mladin a fost capturat. Liderul gruparii de trafic de tigari urmeaza sa fie dus la Bucuresti

cosmin mladin

Cosmin Mladin a fost prins de politisti si urmeaza sa fie dus intr-un centru de arest preventiv. In urma cu trei zile pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva, Mladin fiind dat in urmarire nationala.

Potrivit datelor furnizate de Antena 3, politistii l-au gasit azi noapte pe Mladin, in jurul orei doua, intr-un imobil din Arad. In acest moment, cel care se presupune ca ar fi liderul traficantilor de tigari se afla in duba politiei, cu care este transportat catre Tribunalul Bucuresti unde va avea loc confirmarea mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile emis pe numele sau, dupa care acesta va fi dus in arestul central.

Actiunea de arestare a lui Mladin a fost coordonata de IGPR – Directiei de Investigatii Criminale. Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul General al Politiei Romania „politistii Directiei de Investigatii Criminale – IGPR au pus in aplicare un mandat de arestare preventiva, emis la data de 26 iulie a.c., de magistratii Tribunalului Bucuresti, pe numele unui barbat, de 35 de ani, cercetat pentru mai multe infractiuni, intr-un dosar aflat in instrumentarea procurorilor DIICOT. Acesta a fost depistat in judetul Arad, urmand a fi depus intr-un centru de retinere si arestare preventiva”.

Potrivit IGPR, Mladin a fost cautat de politisti pentru contrabanda, avand mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile si fiind cercetat pentru savarsirea infractiunilor de constituire grup infractional organizat, contrabanda si spalare de bani.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu